Liukumasaldojen siirto edellisestä järjestelmästä

Kun vaihdat työajanseurantajärjestelmää ja siirryt Deltabit Gatekeeperiin, useimmiten työntekijöiden liukuma- tai työaikapankin saldot pitää siirtää vanhasta järjestelmästä.

Voit siirtää saldot helposti Henkilöt-näkymässä:

1. Kirjaa muistiin edellisen järjestelmän saldot siirtymäpäivänä.
  2. Merkitse jokaiselle henkilölle Henkilöt-ikkunan kohdassa Saldolaskenta alkupäiväksi siirtymäpäivä. (oletus) tarkoittaa oletusliukumaa tai työaikapankkia.
  3. Syötä alkusaldoksi siirtymäpäivän saldo.
  4. Tallenna muutokset.

Jotta saldo lasketaan uuteen versioon siirtymisestä lähtien, muista aina valita ”Henkilökohtaiset liukuman aloituspäivät”, kun haet raportteja Työaikaseuranta-näkymässä.

Jos siirrettäviä saldoja on paljon, ole yhteydessä Deltabitiin, niin voimme tuoda saldot kerralla, jos saat ne tallennettua esim. Excel-tiedostoon.