Työajanseurantaraporttien tulostus ja tallennus

Näkymät

Työajanseuranta-osassa löytyy kolme erilaista tulostettavaa raporttia. Raportit muuttuvat sen mukaan, mikä näkymä on avoinna itse työaikaseuranta-ikkunassa.

1. Työaikayhteenveto koko ajalta
  2. Päiväkohtainen työaikayhteenveto henkilöittäin
  3. Tapahtumaraportti henkilöittäin ja päivittäin

Alemman tason raportit aukeavat kaksoisklikkaamalla jotakin edellisen tason henkilöä tai päivää.

Näkymän saa suljettua klikkaamalla näkymän oikeassa yläkulmassa olevaa rastia.

Aikojen muoto

Tuntien näyttämisessä on kaksi vaihtoehtoa:

• Tunnit, minuutit ja sekunnit (tt.mm.ss)
  • Tunnit desimaalilukuina

Näytettävä muoto valitaan valinnalla Ajat desimaalilukuina. Valittua muotoa käytetään myös raporttien tulostuksessa ja tallennuksessa.

Tulostus ja tallennus

Tulostus- ja tallennusnäkymä avautuu klikkaamalla Näytä raportti -nappia.

Myös pdf- ja csv-raporteissa on samat kolme vaihtoehtoa. Kun painaa Näytä raportti -nappia, tulostettava ja tallennettava raportti vaihtuu sen mukaan, mitkä tiedot ovat näkyvissä.

Tulostus

Saat tulostettua raportin selaimen tulostustoiminnolla joko painamalla Ctrl-P (Windows) tai Cmd-P (Mac) tai valitsemalla selaimen valikosta Tulosta.

Tallennus

CSV

Voit tallentaa raportin Excelin ymmärtämässä csv-muodossa painamalla Tallenna CSV-nappia.

Joissakin tapauksissa Excel muuntaa tunteja automaattisesti päiviksi, kun csv-tiedoston avaa suoraan. Siinä tapauksessa tiedosto pitää avata Exceliin tuontitoiminnon avulla. Löydät ohjeet siihen täältä: CSV-tiedoston tuominen Exceliin.

PDF

Raportin saa tallennettua pdf-muodossa selaimen tulostustoiminnon avulla.

1. Paina Ctrl-P (Windows) tai Cmd-P (Mac)
  2. Valitse tulostimeksi Tallenna PDF-muodossa