Ohjelman asennus tietokoneelle

Deltabit Gatekeeperin on selainpohjainen sovellus. Sen saa kuitenkin myös asennettua tietokoneellesi siten, että sen voi avata omana ohjelmanaan suoraan tehtäväpalkista tai aloitusvalikosta.

Näin saat käyttöösi täsmälleen samat ominaisuudet kuin selaimessa ilman, että joudut etsimään oikeaa selainikkunaa tai välilehteä.

Asennus tapahtuu internet-selaimen kautta. Alla ohjeet yleisimmille internet-selaimille.

Google Chrome

1. Avaa Google Chrome tietokoneella.
  2. Siirry yrityksesi Deltabit Gatekeeper -sivustolle.
  3. Klikkaa osoitekentän oikeassa reunassa olevaa asenna-kuvaketta.
  4. Asenna sovellus seuraamalla ohjeita. Saat asennettua sovelluksen tehtäväpalkkiin ja aloitusvalikkoon.

Microsoft Edge

1. Avaa Microsoft Edge tietokoneella.
  2. Siirry yrityksesi Deltabit Gatekeeper -sivustolle.
  3. Microsoft Edgen näyttöön tulee ilmoitus mahdollisuudesta asentaa sovellus.  Klikkaa osoiterivillä olevaa sovelluksen asennuskuvaketta ja seuraa ohjeita. Saat asennettua sovelluksen tehtäväpalkkiin ja aloitusvalikkoon.

Vaihtoehtoisesti voit asentaa sovelluksen klikkaamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla avautuvasta valikosta Sovellukset -> Asenna tämä sivusto sovelluksena.

Safari

1. Avaa Safari tietokoneella.
  2. Siirry yrityksesi Deltabit Gatekeeper -sivustolle.
  3. Valitse Arkisto -> Lisää Dockiin.
  4. Saat asennettua sovelluksen Dockiin ja Launchpadiin.

Toiminto vaati vähintään MacOS Sonoman ja Safarin version 17.3.

Firefox

Firefoxilla ei ole sisäänrakennettua tukea sovelluksille. Asennuksen voi kuitenkin ja sovelluksen avata erillisen lisäosan avulla.

Huom! lisäosan käyttö vaatii jonkin verran tietoteknistä osaamista.

Asenna lisäosa Progressive Web Apps for Firefox täältä: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/pwas-for-firefox/

Lisäosan asennuksen jälkeen voit asentaa ohjelman seuraavasti:

1. Avaa Firefox tietokoneella.
  2. Siirry yrityksesi Deltabit Gatekeeper -sivustolle.
  3. Avaa Progressive Web Apps for Firefox -lisäosa oikeassa yläosassa olevasta lisäosakuvakkeesta (näyttää palapelin palalta) ja valitse Install current site. Seuraa ohjeita.
  4. Kun lisäosa on asennettu, voit avata ohjelma saman lisäosan kautta: Avaa Progressive Web Apps for Firefox ja valitse Deltabit Gatekeeper.