Deltabit Idis -työaikapäätteen ilmoitustekstit

Tässä opas yleisimpiin Deltabit Idiksen näytöllä näkyviin ilmoituksiin ja niiden mahdollisesti vaatimiin toimenpiteisiin.

Ylläpito käynnissä

Viesti näkyy kun tietoja siirretään Deltabit Idiksen ja Deltabit Gatekeeper -ohjelman välillä. Ilmoitus häviää itsestään, kun tiedot on siirretty.

Jos ilmoitus näkyy useiden minuuttien ajan, se tarkoittaa, että jotakin on pielessä.

Katkaise Deltabit Idiksestä virta noin 15 minuutin ajaksi ja käynnistä Idis sen jälkeen uudelleen. Saat katkaistua virran kätevimmin naputtelemalla Deltabit Idiksen näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kellonaikaa muutaman kerran ja valitsemalla avautuvasta valikosta Ohjelman hallinta -> Sammuta pääte.

Irrota sen jälkeen verkkopistoke seinästä. Kun olet odottanut riittävän ajan, Deltabit Idiksen saa käynnistettyä irrottamalla laittamalla verkkopistokkeen takaisin seinään.

Ei verkkoyhteyttä

Jos työaikaleimausten yhteydessä näytetään joustavan työajan tuntisaldo, leimauksen yhteydessä voi näkyä ilmoitus Ei verkkoyhteyttä. Viesti voi tulla myös työaikapäätettä käynnistettäessä.

Jos yhteys katkeaa, kun yhteys on jo kertaalleen saatu,  niin "Ei verkkoyhteyttä" näkyy ikkunan alareunassa himmeämmällä värillä.

Ilmoitus kertoo, että Deltabit Idis ei saa yhteyttä pilvipalvelimeen. Kokeile seuraavia ratkaisuvaihtoehtoja.

1. Tarkista, että Deltabit Idikseen tulevat verkkojohdot ovat kiinni.
  2. Varmista, että verkkokytkimessä on virta päällä.
  3. Jos ongelma ei ratkennut, katkaise Deltabit Idiksestä virta ja käynnistä Idis sen jälkeen uudelleen. Saat katkaistua virran kätevimmin naputtelemalla Deltabit Idiksen näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kellonaikaa muutaman kerran ja valitsemalla avautuvasta valikosta Ohjelman hallinta -> Käynnistä pääte uudelleen.

Virhe sormenjälkilukijassa

Sormenjälkilukijassa on vikatilanne. Virheilmoitus poistuu useimmiten, kun katkaiset Deltabit Idiksestä virran noin 15 minuutin ajaksi ja käynnistät laitteen sen jälkeen uudelleen.

1. Saat katkaistua virran kätevimmin naputtelemalla Deltabit Idiksen näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kellonaikaa muutaman kerran ja valitsemalla avautuvasta valikosta Ohjelman hallinta -> Sammuta pääte.
  2. Kun olet odottanut riittävän ajan, Deltabit Idiksen saa käynnistettyä irrottamalla verkkopistokkeen seinästä ja laittamalla sen takaisin.

Jos virhe ei poistu uudelleen käynnistyksen jälkeen, laita meille sähköpostia: [email protected].

Sormenjälkilukija vaatii hyväksynnän

Deltabit Gatekeeper-ohjelmisto ei tunnista Deltabit Idiksen sormenjälkilukijaa. Se pitää hyväksyä erikseen Deltabitin toimesta.

Lähetä tässä tapauksessa hyväksyntäpyyntö osoitteeseen [email protected].

Odottaa liittämistä

Uusi laite pitää aina hyväksyä järjestelmään Deltabitin toimesta. Viesti voi myös tulla, jos laitteen käyttämä verkkoyhteys vaihtuu kaapelin ja langattoman verkkoyhteyden välillä.

Kun näytöllä näkyy tämä viesti, lähetä liittämispyyntö osoitteeseen [email protected].