Tapahtumat

Haku

Hakuvalinnoilla tapahtumien hakua voi rajata ajan ryhmien, henkilöiden ja tapahtumien tyyppien mukaan.

• Suurennuslasinappi: Piilota hakuehdot.
  • Alkaen ja Asti: Hakuaikaväli minuutin tarkkuudella.
  • Edellinen päivä, Edellinen viikko, Edelliset 4 viikkoa, Edellinen kuukausi: Pikavalinnat, jotka vaihtavat hakuaikaväliksi napissa olevan aikavälin.
  • Työaikaryhmä, Käyttäjäryhmä, Osasto, Henkilö, Tunnistuspiste: Haun rajausvaihtoehdot.
  • Kulkutapahtumat, Työaikatapahtumat, Työvaihetapahtumat, Muut tapahtumat: hakutulosten rajaaminen tapahtuman tyypin mukaan. Kulkutapahtumia on mahdollista rajata vielä tarkemmin kulkutapahtuman tyypin mukaan.
  • Hae tapahtumat: Tee haku.

Raporttinäkymä

Suurennuslasi-nappi: näytä hakuvalinnat.

Näytä raportti: Näytä tulostuksen esikatselu. Esikatselussa raportin voi tulostaa tai tallentaa pdf-muodossa selaimen tulostustoimintoa käyttäen.

Näytä tyhjät sarakkeet: Lisäkirjaus-, kirjaus- ja sijaintisarakkeet näytetään vain, jos niissä on tietoja hakutuloksissa. Kun Näytä tyhjät sarakkeet on valittuna, ne näytetään aina.

Hakutulostaulukko

• Oletuksena hakutulokset on lajiteltu tapahtuma-ajan mukaan uusimmasta vanhimpaan. Lajittelujärjestystä voi muuttaa klikkaamalla mitä tahansa sarakeotsikkoa, jossa on lajittelunuolet.

• Etäkirjauksella tehdyistä työaikaleimauksista saadaan tallennettua myös paikkatieto. Jos paikkatieto on tallennettu, Sijain-sarakkeessa näkyy paikkatietokuvake, jota klikkaamalla paikka näytetään kartalla.
  • Työaika- ja työvaihetapahtumia voi muokata ja niitä voi lisätä. Kulunvalvontatapahtumia ei voi muokata tai lisätä.
  • Valittua tapahtumaa voi muokata klikkaamalla rivin oikeassa laidassa olevaa kynäkuvaketta tai kaksoisklikkaamalla riviä.
  • Valitun tapahtuman voi poistaa klikkaamalla roskakorikuvaketta tai painamalla näppäimistön Delete-nappia.
  • Kun riviä klikkaa hiiren kakkosnapilla (useimmiten hiiren oikea nappi), aukeaa tapahtuman hallintavalikko, josta tapahtumaa voi muokata, sen voi poistaa tai lisätä uuden tapahtuman.
  • Plus-napista voi lisätä uuden tapahtuman.