Läsnäolotiedot

Läsnäoloseurantanäkymästä voit seurata, ovatko henkilöt jo tulleet töihin vai ovatko he poissa. Paikallaolotieto perustuu kunkin henkilön viimeisimpään kirjaukseen. Näet vain ne henkilöt, joiden tietoihin sinulla on oikeudet.

Saraketiedot

Sarakeotsikkoa klikkaamalla useimmat sarakkeet voi järjestää nousevaan tai laskevaan järjestykseen. Sen avulla saa esimerkiksi kaikki poissa- ja paikallaolijat peräkkäin.

Tilan tieto

Paikalla: Viimeisin leimaus on tuloleimaus ja siitä on alle 24 tuntia.

Poissa: Viimeisin leimaus on lähtöleimaus.

Epävarma: Viimeisimmällä leimauksella ei ole suuntaa, (esimerkiksi projekti- tai työvaihekirjaus) tai se on tuloleimaus, josta on yli 24 tuntia tai se on poissaolopyyntö.

Aika

Tapahtuman päivämäärä ja kellonaika. Jos tapahtuma on koko päivän poissaolo tai poissaolopyyntö, kellonaika on 00.00.

Viimeisin tapahtuma

Viimeisimmän tapahtuman tyyppi.

Lisäkirjaus

Jos tapahtumalla on työvaihe tai projektikirjauksia, ne näytetään tässä.

Tunnistuspiste

Tieto siitä, millä laitteella kirjaus on tehty vai onko se selaimella.

Jos tapahtuma on lisätty käsin, tunnistuspiste on tyhjä.

Sijainti

Etäkirjauksessa tapahtumasta voidaan tallentaa myös sijaintitieto. Jos sijainti on tallennettu, sarakkeessa näkyy sijaintikuvake, jota klikkaamalla sen voi avata karttanäkymään.

Päivitysväli

Näkymän saa päivittymään automaattisesti halutuin väliajoin kirjoittamalla halutun minuuttimäärän kohtaan Päivitysväli.

Jos päivitysväliä ei ole määritetty, läsnäolotiedot päivittyvät ainoastaan, kun sivun päivittää käsin.

Tulostus

Läsnäolotiedot saa tulostettua tai tallennettua pdf-muodossa Tulosta-napista.